Speaker

Adam Montandon

Underviser, opfinder og forfatter

Adam Montandon er en opfinder, forfatter, innovator og underviser. Han elsker at dele ud af sin viden og energi, og åbner op for dit kreative potentiale ved at kombinere leg og interaktion.

Som public speaker har han givet keynotes ved prominente universiteter verden over – så som Royal Institute of Science i London, Berkeley Universitet i Californien såvel som Tedx i blandt andet Østrig.

I 2015 inviterede Adam Google og NASA -eksperter til at skabe det, som Politiken kaldte “Verdens bedste lektion”. 500 studerende og 100 virksomheder sluttede sig til hans “Factory of Imagination” begivenhed.

Hans arbejde som underviser blev anerkendt af Google, da han blev udnævnt til en af ​​2016s bedste tænkere inden for uddannelse på EdFoo-konferencen i Californien.

Han ses i magasiner, aviser og tv -programmer rundt om i verden og har bl.a. medvirket i en prisvindende dokumentarfilm for Discovery Channel og Research TV.

AllSessions

AHEAD21 – 2. seminar
29. September 2021
12:45

Become a data explorer

29 September
Time:  12:45 - 14:00
Location:  ONLINE
Speaker:  Adam Montandon

I denne session vil Adam guide dig gennem spændende, usædvanlige og kreative måder at indarbejde dataeksempler i klasseværelset. Denne inspirationssession hjælper lærere med at opfordre elever til at blive dataudforskere og få de fordele, indsigter og eventyr, der kommer ved at stille de rigtige spørgsmål på en smart måde.

Det handler ikke om tallene, undersøgelserne, regnearkene eller softwaren, men om de menneskelige historier bag dataene, der kan bringe dine elevers fantasi til live. (Sessionen er på engelsk)

14:55

Opsamling med Adam Montandon og Reepay

29 September
Time:  14:55 - 15:15
Location:  ONLINE

Spørgsmål og diskussion omkring fremtidens erhvervskompetencer.

AHEAD21 arrangeres af Videncenter for Digital Handel og Viden om Data.