Speaker

Vincent Hendricks

Debattør og professor

Vincent F. Hendricks, Dr.phil, ph.d., er professor i formel filosofi ved Københavns Universitet og leder af Center for Information og Boblestudier samme sted. Han er forfatter til en række bøger: “Infostorms”, “Spræng Boblen”, “Fake News”, “Reality Lost” og “Kæmp for kloden”.

Han har modtaget en række priser for sin forskning og formidling, herunder Videnskabsministeriets Eliteforskerpris, Choice Magazine Outstanding Title Award og Rosenkjærprisen.

Vincent udgiver i september 2021 en ny bog i samarbejde med Camilla Mehlsen, “Sandhedsministeriet”, som handler om, hvordan vi skal nytænke techgiganternes rolle i den digitale infrastruktur

Glæd dig til humørfyldt oplæg, hvor Vincent giver sit bud på, hvordan vi klæder fremtidens medarbejdere på til at navigere i tech-giganternes æra!

AllSessions

AHEAD21 – 3. seminar
13. October 2021
13:30

Hvordan navigerer vi i tech-giganternes æra?

13 October
Time:  13:30 - 14:15
Location:  ONLINE
Speaker:  Vincent Hendricks

De sociale platforme ændrer vores samfund og vores adfærd. Hvordan skal vi som mennesker og medarbejdere på fremtidens arbejdsmarked navigere med kritisk stillingtagen, nysgerrighed og integritet?

Glæd dig til humørfyldt oplæg, hvor Vincent giver sit bud på, hvordan vi klæder fremtidens arbejdsstyrke på til at navigere i techgiganternes æra.

AHEAD21 arrangeres af Videncenter for Digital Handel og Viden om Data.